Hokej

Zatím vše dle očekávání. Proti Libe neumíme nebo se jich bojíme? A k tomu standardní rozhodování sudích. Potud vše vzorně dle „statistického modelu“. Ale kdoví, třeba nás naši kluci ještě překvapí. Co takhle už ve druhé třetině? :)
#druhotřetinovýhokej

Sedlák, Nosek stejně chyby, stejné střely po ledě. Takhle akorát udělají z Kvaci hvězdu. Proč to i teď Nosek nezvedl.

Je pravda, že těmi 2 vítězstvími jsme poněkud zamlžili i to naše tradiční mlžení v základní části, aby nás pak soupeři v play-off podcenili.
#matemesamisebe :)

Zatím vše dle očekávání. Proti Libe neumíme nebo se jich bojíme? A k tomu standardní rozhodování sudích. Potud vše vzorně dle „statistického modelu“. Ale kdoví, třeba nás naši kluci ještě překvapí. Co takhle už ve druhé třetině? :)
#druhotřetinovýhokej
Jsme to řešili už loni,že to má Pešán ve smlouvě,že Liberec proti nám musí udělat aspoň 9 bodů,ne? 🤣

Týden jsem tu nebyl, všechno jsem tak nějak pročetl a mám skoro pocit, že jsme poslední 😀v klidu šmarja. Budeme vyhrávat a hra se bude zvedat.
Jsme dostali gól z offsidu, jo? Jsem to ještě ani nestihl zapnout.

Nechcete ještě řešit příběh songu či něco podobného? Ja jen ze je to zatim lepsi nez to, co se deje na ledě.

Sedlo a Nosek pali po ledě, Koste a Cero kilometr nahoru a deset metrů vedle. Pozitivního nejde najít dneska zatím teda vůbec nic

Týden jsem tu nebyl, všechno jsem tak nějak pročetl a mám skoro pocit, že jsme poslední 😀v klidu šmarja. Budeme vyhrávat a hra se bude zvedat.
Jsme dostali gól z offsidu, jo? Jsem to ještě ani nestihl zapnout.

Já chválím jak obraz hry, průběžný stav i verdikty sudích, že odpovídají statistice a očekávání, tak i výkon našich kluků. Já jsem z obliga. 😇

Zapomněl jsem zmínit, že mě přeci jen něco překvapilo. Že Kondel dostal jen 2+10 a nikoli DKU. Tohle jsem od rozhodčích fakt nečekal takovou nedůslednost.

Můžou prosím naši beci přestat trefovat prvního blokujícího, nebo Jardu v desáté řadě za bránou? Pak tam je za Liberec kopyto Ahac a trefí aspoň kasu.

„Teď je tu situace 2 na 1.“ Reál: puk směřuje podél mantinelu za brankovou čáru Liberce, náš hráč ho nestíhá a tím spíš, aby s ním vytvořil vůbec něco jako šanci. A prý dva na jednoho. Klobouk dolů před komentátorovou představivostí. 🎩 ⤵️ :)

A nebude zlá televize Edna? Vždyť to bylo jasný bránění gólmanovi..🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno