Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jako celá arénaLehce?![]()
2 challenge proti nam, 2 uspesne
2 zkoumani videa od sudich proti nam, 2 uspesne
Jaký je teda kur*a rozdil jestli nastavíš brusly nebo část těla?![]()
Jakýkoliv aktivní pohyb ruky, byť ne s úmyslem to hodit do brány, automaticky znamená neuznání branky.Já bych toto uznal, ale pak netuším proč tedy neplatil gól Sedla.
V současnosti je trend pískat jen vyloženě fotbalový kop. Gól to byl, bohužel, jasný. Ale jak už tu padlo, Koště hraje taky kulový, tak do něj...To bylo usměrněný, žádné kopnutí, na to nebyl čas
Musím uznat, že mě ten náš hokej zatím vůbec nebaví. Nevidím tam moc velký náboj. Bohužel ten rozdíl kvalit je tak velký, že to hráči dost podceňují.Tak máme za sebou pátou třetinu doma a všechny jsou hodně utrapene a opět do toho zasáhli rozhodčí.
Každopádně, když už dáme, po X šancích gól, tak si necháme dát gól cca 30 sekund před koncem, ať jdou s tímhle někam. Když už ne pro sebe, mají hrát pro fanoušky, ale je to neustále jakoby celou noc chlastali.
Ve třetí dostaneme ještě jednu šmudlu a bude vymalováno. Proč proti nám má chytat Frodl, když stačí Král, i když s tou naší střeleckou impotenci by tam mohl být sněhulák.
U pardubických fanoušků bude letos pod stromečkem nejvíce neotevřených dárků na světě. Ta teorie se potvrzuje zatím každé kolo..Na SG tečeme 0:4.![]()
Ten by na něj měl teď čas od rána do večeraTak Koště by potřeboval zase krátkou převýchovu u kouče jehož jméno se tu nesmí vyslovit![]()
Já měl za to, že minimálně p oprvním kole tu žádná chvála nebyla. Břídilové, podělali mi tipovačku, podělali zápas, nehrají nic. Prachy vyhozené komínem. Dědek by měl radši hrát takovou tu hru, kam jen sypeš peníze, abys byl na žebříčku lidí, kdo spálili peněz nejvíc.Od jakého kola se může jebat? Nebo jsme pořád chráněná dílna po titulu?
Konečně mi taky ten Hradil udělal radost. Jak sem to ráno četl, hned mi to zlepšilo den!![]()
Třinec tleskal muži s píšťalkou. René Hradil zažil dojemné loučení
Renomovaný hokejový rozhodčí René Hradil po pětadevadesáti zápasech v extralize zamířil do důchodu a dočkal se vřelé poklony od arény i hráčů.isport.blesk.cz
....si myslím, že ve slušné organizací se sluší zatleskat každému, kdo byl součástí titulové dynastie. Zvlášť když jde u familie o klíčového hráče. Kde jinde by měl mít rozlučku, že jo?![]()
Nebál bych se říct, že celkově.Chtěl bych podotknout ze se hraje doma, zatim to těch pět třetin stálo za starou belu. Z lajny Nosek je nejlepší Smejkal, který se občas posílá pryč.
Jj, jen víc takových a podobných k monitorům videa..Konečně mi taky ten Hradil udělal radost. Jak sem to ráno četl, hned mi to zlepšilo den!