Hokej

😂 a potom, že nás rozhodčí nepoškozují. Sedlák s Mechovem dál daleko regulernejsi gól než toto a neplatil, ať jdou do prdele.

Naše obrana opět shořela jak papír

Jaký je teda kur*a rozdil jestli nastavíš brusly nebo část těla?😂

Pardubice.

Angel Im Innocent GIF by GIPHY IRL

Ja nechápu jednu věc, gol rukou/ramenem aniž bys mířil do brány, ale zpracovával puk, který nakonec skončí v bráně = gól neplati

Gol, pri aktivním kopnuti, aniž bys ho vlastně se snažil zpracovat, ale aktivně si puk usměrnil = gol platí.

Proste jako ve fotbale, zahraješ před gólem rukou ač byla v přirozené poloze, gol neplatí. Seru na nejaky aktivní neaktivní, zpracování nezpracování. Gol brusli = neplatí.

Tak máme za sebou pátou třetinu doma a všechny jsou hodně utrapene a opět do toho zasáhli rozhodčí.

Každopádně, když už dáme, po X šancích gól, tak si necháme dát gól cca 30 sekund před koncem, ať jdou s tímhle někam. Když už ne pro sebe, mají hrát pro fanoušky, ale je to neustále jakoby celou noc chlastali.

Ve třetí dostaneme ještě jednu šmudlu a bude vymalováno. Proč proti nám má chytat Frodl, když stačí Král, i když s tou naší střeleckou impotenci by tam mohl být sněhulák.

Tak máme za sebou pátou třetinu doma a všechny jsou hodně utrapene a opět do toho zasáhli rozhodčí.

Každopádně, když už dáme, po X šancích gól, tak si necháme dát gól cca 30 sekund před koncem, ať jdou s tímhle někam. Když už ne pro sebe, mají hrát pro fanoušky, ale je to neustále jakoby celou noc chlastali.

Ve třetí dostaneme ještě jednu šmudlu a bude vymalováno. Proč proti nám má chytat Frodl, když stačí Král, i když s tou naší střeleckou impotenci by tam mohl být sněhulák.
Musím uznat, že mě ten náš hokej zatím vůbec nebaví. Nevidím tam moc velký náboj. Bohužel ten rozdíl kvalit je tak velký, že to hráči dost podceňují.
Sezóna je dlouhá a zatím jde v rámci tabulky o hovno, ale tady snad jde o diváky.

Od jakého kola se může jebat? Nebo jsme pořád chráněná dílna po titulu?
Já měl za to, že minimálně p oprvním kole tu žádná chvála nebyla. Břídilové, podělali mi tipovačku, podělali zápas, nehrají nic. Prachy vyhozené komínem. Dědek by měl radši hrát takovou tu hru, kam jen sypeš peníze, abys byl na žebříčku lidí, kdo spálili peněz nejvíc.

V současnosti je trend pískat jen vyloženě fotbalový kop. Gól to byl, bohužel, jasný. Ale jak už tu padlo, Koště hraje taky kulový, tak do něj...
Košťálek už je doufám ve vlaku v Chocni a míří na individuální tréninkový program do Beskyd 🤣
1789922454661.gif

Vy jste teda plodní. Není vás celospolečensky škoda? Za tercku čtyři strany příspěvků...
A manšaftu bych vzkázal - u nás chčije, zdravotní procházka na jedno by se na počest vítězství konat mohla, dědci liberečtí podle výsledku utkání už stejně jedou asi v rumech, jenže já někam založil pláštěnku. Kam tak asi ?

....si myslím, že ve slušné organizací se sluší zatleskat každému, kdo byl součástí titulové dynastie. Zvlášť když jde u familie o klíčového hráče. Kde jinde by měl mít rozlučku, že jo? 🤦
Konečně mi taky ten Hradil udělal radost. Jak sem to ráno četl, hned mi to zlepšilo den!

🎯 Střely po druhé třetině:

Roman Červenka – 5
Matěj Stránský – 3
Jiří Smejkal – 3
Tomáš Nosek – 2
Jan Košťálek – 2

Tomášek má zakázáno střílet?

Pustil jsem si na pár minut Brno vs Mechov a to je mnohem větší rybník než náš zápas. Zatím teda ELH nic moc.

tak jsem dneska zustal opet kvuli chromy noze doma.. a koukam, ze jsem dobre udelal. Zarijovej hokej hadr, do toho na strane soupere HC Montevideo, to je fakt lahoda… 🙄

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno