- 3,451
- 4,643
- Moderátor
- #79,531
Můžeš mít buď pravdu nebo klidBylo, ale hádat se ze ženskou, tak se raději ustoupilo a je z toho 16s a je klid![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Můžeš mít buď pravdu nebo klidBylo, ale hádat se ze ženskou, tak se raději ustoupilo a je z toho 16s a je klid![]()
Tým který brání nevěří brankářiMně přijde ze dozadu to porad není na 100%. Chybí tam důraz. Porad si mysli, ze to uhrajou na kvalitu. Snad to půjde.
Tím, že mám rád klid tak je to jasnýMůžeš mít buď pravdu nebo klid![]()
dnes si asi Malcolm statistiky nevylepší.
5/7 z přesilovek, no.A ještě buďme rádi, že fungují přesilovky, gólů při hře pět na pět jsme tedy moc nedali.
Nebudu jim asi úplně nakládat, je začátek sezóny, mají být postrach ligy, takže každý se na ně bude chtít vytáhnout, ale pravdou je, že máme velmi kvalitní útočníky ale i přesto pálí šance jak na běžícím pase.
Děkuji za vysvětleníProstě jim to pálí!
![]()
Počkej zítra na Dudáka, uŽ to slyším, jsme Žaludi :-DNebudu jim asi úplně nakládat, je začátek sezóny, mají být postrach ligy, takže každý se na ně bude chtít vytáhnout, ale pravdou je, že máme velmi kvalitní útočníky ale i přesto pálí šance jak na běžícím pase.
Obrana, to je samostatný příběh, tam to je potřeba řešit hodně rychle.
Počkej zítra na Dudáka, uŽ to slyším, jsme Žaludi :-D
Já jim klidně naložím - je to hroznej rybník a Košťálka s Gazdou bych na pár zápasů posadil.....Nebudu jim asi úplně nakládat, je začátek sezóny, mají být postrach ligy, takže každý se na ně bude chtít vytáhnout, ale pravdou je, že máme velmi kvalitní útočníky ale i přesto pálí šance jak na běžícím pase.
Obrana, to je samostatný příběh, tam to je potřeba řešit hodně rychle.
Já jim klidně naložím - je to hroznej rybník a Košťálka s Gazdou bych na pár zápasů posadil.....
Řekni to Pešánovi, a uvídiíš, co ti on na to řekne, pak nám to přetlumoč :-DJá jim klidně naložím - je to hroznej rybník a Košťálka s Gazdou bych na pár zápasů posadil.....
Tak Koště by potřeboval zase krátkou převýchovu u kouče jehož jméno se tu nesmí vyslovitJá jim klidně naložím - je to hroznej rybník a Košťálka s Gazdou bych na pár zápasů posadil.....
Ale já nechci mít pravdu aby tu jsi měl klid...Můžeš mít buď pravdu nebo klid![]()