Hokej

Ale tak když se to tu rozproudilo, máme tu rok zpátky nevyřízené téma "jak se získá PhDr. titul", jak tu před rokem myslím začal kolega havlitom . :D
A také to, zda se jako rigorózní práce pro PhDr. titul bere většinou zdařilá diplomová práce... :)) Ale já bych s tím měl asi jít do hospody, když jsem o ní mluvil sám :D Ale tak kdyby někdo chtěl diskutovat o vysokoškolském vzdělání.... :D
-------------------------------
Je spousta věcí, co se dá řešit. Ale teď vážně. Když jsem hledal Pardubice na livesportu, zděsil jsem se z loga fotbalu.

Situace je ale kritická, už nejsme první. Zajímavé je, že v LM jsou na vrcholu týmy, co hráli s Poláky a Roglem. Poláky bych pochopil, Rogle ale tak špatný snad taky není.
Akorát už si nepamatuji, zda jste mi s mým názorem na tento zpravidla koupený titul dali na frak, nebo jak to dopadlo
:cool:

Tak koho to jako prvního přestane bavit? A co na to "Pešek"? Diskutujme 😁
9203.webp

Tak koho to jako prvního přestane bavit? A co na to "Pešek"? Diskutujme 😁
Náhled přílohy 8869
Já myslím, že Pešán aliaz Pešek to už má vymyšlený ohledně hráčů po vzoru Pulp Fiction. Předstoupí před konkrétního hráče: "Když se zraníš, budeš zraněnej nebo tě zraním já." Tím se zreguluje počet hráčů dle danné situace. Už bylo vidět jak uplatňuje svoji taktiku už v zápasech CHL. :)

To zase řeší někdo fandící jinému týmu ? To jsou teda starosti. Řešit nás, kde to Filip loni ukočíroval tak, že jsme vyhráli titul.
To nemají k řešení ti fanoušci svůj tým ? My máme dvě výhry v CHL, skvěle poskládaný tým a on má někdo potřebu řešit zda to bude fungovat ??? :ROFLMAO:

My si to ukočírujem vážení fanoušci jiných týmů, bez starostí (to samé neřešte jestli se naplní nebo nenaplní nová arena na zápas PCE-OLO.. to fakt není vaše starost, to je soukromá investice, vy nic platit nebudete, chytrolíni...) :):)

Za mě je Pešán právě ten trenér, který si s tím poradí, byť jsem z jeho příchodu nadšený nebyl a dost ho kritizoval, tak ukázal, že prostě umí. Trénovat a udělat dobře fungující tým z týmu, který je složený z většiny z TOP hráčů, to je ta nejtěžší práce.

V loni jsme získali oba poháry, takže, kde problém ohledně toho jak se budou hráči navzájem kousat a rvát o místo.

Myslím si, že komunikace je u nás na nejvyšší úrovni a že nikdo z vedení nesliboval něco, co nemohl a nebo nechtěl splnit.

Cíl je jasný, titul v LM, vítěz základní části a titul v Extralize a tomu se myslím podřídí úplně každý. Máme v týmu dvě dlouholeté osobnosti Sedlo a Červuse za kterým tým půjde.

Akorát už si nepamatuji, zda jste mi s mým názorem na tento zpravidla koupený titul dali na frak, nebo jak to dopadlo
:cool:
ale tak to si ani já nemyslím, že je to koupený. Ale musíš splnit zkoušku/ obhájit habilitační práci, která je většinou diplomová/ a zaplatit ten poplatek. A ne každému se chce platit poplatek :D Pro titul, který nic neznamená :D A vlastně na zkoušku se taky už nikomu moc učit nechce :D

Někdo ti tu dal na frak, že se nemáš vyjadřovat k Univezitě Karlově, když jsi ji nevystudoval nebo tak něco.
----------------

Ale ano, k tomu příspěvku výše. Sám Propulse psal, že "buď vezmeš roli u nás ve 3-4, anebo běž hrát za třetinu peněz do Plzně". Takže něco na těch penězích taky je.. :) Je otázka, koho by to bavilo, kdyby hráli za třetinové peníze. Nebuďme naivní zase :)

A mě by zajímalo, proč byly zavřený WC a bufet na 412, když přišlo víc lidí než ve čtvrtek, takže jsem si nemohl dát pivko. 😡
Neplačte, sami jste si to zavinili....
Na 414 byl bufik taky zavřený....🙄

Jako napadlo by vás řešit (kdyby jste fandili týmu kde mají dvě lajny extraligový, peněz na půl sezony, stadion kde vám meluzína v zimě leze pod bundu a rez kape na čepici) jestli se v jiném týmu někdo bude čertit zda bude hrát druhou nebo třetí lajnu ?

Jako napadlo by vás (kdyby jste fandili týmu kde mají dvě lajny extraligový, peněz na půl sezony, stadion kde vám meluzína v zimě leze pod bundu a rez kape na čepici) jestli se v jiném týmu někdo bude čertit jestli bude hrát druhou nebo třetí lajnu ?
Mě třeba napadlo, jak seděla Špačkovi role třetího centra ve Spartě.

Jako napadlo by vás řešit (kdyby jste fandili týmu kde mají dvě lajny extraligový, peněz na půl sezony, stadion kde vám meluzína v zimě leze pod bundu a rez kape na čepici) jestli se v jiném týmu někdo bude čertit zda bude hrát druhou nebo třetí lajnu ?
Tak minimálně je to skutečně téma k diskusi. Takový přetlak, navíc v této kvalitě je našich luzích a hájích něco doposud nevídaného. Loni jsme to měli v obraně, letos v útoku. Jsem si jistej, že to Fíla ukočíruje, nicméně, osobně bych si tipnul, že pokud nebudeme mít opět armádu zraněných, tak jeden hráč (a nebude to Fejes) stráví minimálně část sezóny do konce ledna někde na hostování.....🤔 (vycházím zde samozřejmě z premisy, že by kluci nebyli ochotní odehrát něco za Béčko. Pokud budou, tak je to pak samozřejmě jinej příběh)

Tak minimálně je to skutečně téma k diskusi. Takový přetlak, navíc v této kvalitě je našich luzích a hájích něco doposud nevídaného. Loni jsme to měli v obraně, letos v útoku. Jsem si jistej, že to Fíla ukočíruje, nicméně, osobně bych si tipnul, že pokud nebudeme mít opět armádu zraněných, tak jeden hráč (a nebude to Fejes) stráví minimálně část sezóny do konce ledna někde na hostování.....🤔 (vycházím zde samozřejmě z premisy, že by kluci nebyli ochotní odehrát něco za Béčko. Pokud budou, tak je to pak samozřejmě jinej příběh)
Na všechny varianty je náš klub připraven. Jen poznamenám, že v týmu otlučeném od Olomoucí, Plzní, Kristiánů Pospíšilů, od finů, švédů a švýcarů v EHT atd... se vždy najde minimálně jeden až dva, kteří své "otlučení" rádi doléčí... :thumbup:

Tak pokud vím, Lauko a Kaut jsou mimo, otazník je u hráčů Poula, Kelo, Ludva a Sob, na to, že jsme odehráli jen dva ostré zápasy a jeden ještě v tréninkovém tempu, tak ty starosti ohledně přetlaku berou rychle za své

Na všechny varianty je náš klub připraven. Jen poznamenám, že v týmu otlučeném od Olomoucí, Plzní, Kristiánů Pospíšilů, od finů, švédů a švýcarů v EHT atd... se vždy najde minimálně jeden až dva, kteří své "otlučení" rádi doléčí... :thumbup:
Tak určitě. Taky si říkám, že letos snad nikdo nebude muset (minimálně v základní části) hrát pod injekcema, nedoléčený atd. jen proto, že je "nenahraditelný". Ale jak to bude v realitě, to teprv uvidíme... 🤷

Žebříček 100 českých a slovenských miliardářů podle E15. Šéf v polovině se jměním 16 miliard...
Takže když postaví halu za 13- 15 miliard, něco málo mu ještě zbyde. Na kafe... :-)

Letí někdo do Finska? Klub to docela mohutně inzeruje tak snad se jim podaří letadlo naplnit. Cenovka mi přijde rozumná za 2 zápasy let, vstupy, hotel a přepravu. Bohužel mi to nevychází tak pokud někdo poletí tak prosím o stručný report jak to probíhá. Zda je šance se s hokejkama potkat, říct si o podpis apod. Díky

Tak Koreis a spol. si jistě můžou si dělat co chtěj, pokud jim tam přijde nějaký hráč, tak je to taky jeho věc, ale docela mě překvapilo, že jim tu jejich trapnou estrádu oficiálně promuje i klub....to bych vzhledem k jejich dlouhodobé rétorice úplně nečekal.....ale co už 🤷 Jsem zvědav, jaká bude účast. Nemají to kluci úplně nejlevnější....
Já je před pulrokem přestal dotovat a mám svatý klid. Vadilo mi jak za každou cenu zesmesnovali klub a vše kolem,
Koreis rád provokuje a své kumpany přesně podle toho ovládá. Kupodivu mi nejmíň vadil Smoly, největší tragéd naopak za mě je,byl Nakly

Letí někdo do Finska? Klub to docela mohutně inzeruje tak snad se jim podaří letadlo naplnit. Cenovka mi přijde rozumná za 2 zápasy let, vstupy, hotel a přepravu. Bohužel mi to nevychází tak pokud někdo poletí tak prosím o stručný report jak to probíhá. Zda je šance se s hokejkama potkat, říct si o podpis apod. Díky
Taky mi to přišlo jako slušná cena, ve dvou to vychází podobně, jako domácí dvojzápas ve finále 🤣👍

Já je před pulrokem přestal dotovat a mám svatý klid. Vadilo mi jak za každou cenu zesmesnovali klub a vše kolem,
Koreis rád provokuje a své kumpany přesně podle toho ovládá. Kupodivu mi nejmíň vadil Smoly, největší tragéd naopak za mě je,byl Nakly
Nakládal ten je fakt špatný.

Žebříček 100 českých a slovenských miliardářů podle E15. Šéf v polovině se jměním 16 miliard...
Takže když postaví halu za 13- 15 miliard, něco málo mu ještě zbyde. Na kafe... :-)
To je žabař, já čekal že má 80 mld 🤣🤣🤣

mne by zajimalo co ti fanoušci delají s podpisy hráčů... pochopím tedy jednou, ale proč podpis třeba šestkrát ? Prece ten podpis je pořád stejnej ne ?
Takže nechme klukům klid a soustředění, ať přivezem body z Finska.. já jsem skupina že je neobtěžuju... i když jsi s nima na letišti, v letadle, před busem..
Snad jsem to napsal srozumitelně jak to myslím...

Naposledy upraveno:
Takhle dopadne každej, kdo říká, že nic nesleduje, nic neví, ale i tak si k tomu musí říct svoje, nebo si alespoň uplivnout jedovatou slinu 🤷😁
Já mám i zaplacené BKT a Nakládal je tam nejslabší. To neznamená neúctu. Naopak si myslím, že bude Nakládal fajn chlap.
Mimochodem v tomto směru si to samé myslím i o Smoleňákovi, že to bude fajn chlap.
Aha, ty jsi to myslel jako Nakládal, který tak vždy mluví?

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno