Hokej

Rozesmátý Sedlo 5:0 a proměněná krátká 15s. :)

Edit: Ale za těch 38 s taky mohli dát aspoň 2.

Tak kanár. Noskovi jsem přál góla, Stránský jsem věděl, že je dobrej no jen se mě trochu ztrácí Tomášek. PS: Plzeň překvapila!

Zatim mne prijde Tomasek za ocekavanim. Ano, neda se hodnotit po prvnich zapasech, ale cekal bych, ze bude vic videt.

Individuality bych dnes úplně neřešil. Však to byl takový trénink, který reálně neukázal vzhledem k sezóně takřka vůbec nic. Uvidíme v sobotu. Rogle asi nebude chtít dostat dvakrát világoš a tempo už se snad bude blížit nějaké úrovni..

Zdá se, že konečně máme v LM týmy, které to myslí vážně, a ne ňákou vychcanou Kometu.
Však cíl je jasný, dojít v LM co nejdále a pokud se zvedne na konci pohár, bude to vítány bonus. Tychy nás neprověřilo, 60 minut hra kočky s myší a uvidíme v sobotu co vymyslíme na Rogle

Dneska fajn podívaná. Trochu trénink. Jinak klobouk dolů před celým Tychy. Hráči i za daného stavu nehráli nějak zákeřně a fandové?? Jojo takhle se fandí, ale zase na druhou stranu asi hodně z fotbalu a tam se hold fandí jinak. Jediný co mě překvapilo byl náš “gólhorn”. V sobotu to bude jiná jízda. Hlavně se dobře připravit na začátek sezóny.

Zdá se, že konečně máme v LM týmy, které to myslí vážně, a ne ňákou vychcanou Kometu.
Zase ho neurážejme zbůhdarma. On je v tomhle konzistentní. Kdyby nemusel platit onu obří pokutu, tak tu soutěž vůbec nehraje. Vyhraje titul a dostane zároveň finanční trest. Za úspěch. LM v hokeji není žádná výhra a mělo by existovat nějaké právo delegace. V naší lize určitě, Kometa není jediná, kdo to nechce hrát.

Zase ho neurážejme zbůhdarma. On je v tomhle konzistentní. Kdyby nemusel platit onu obří pokutu, tak tu soutěž vůbec nehraje. Vyhraje titul a dostane zároveň finanční trest. Za úspěch. LM v hokeji není žádná výhra a mělo by existovat nějaké právo delegace. V naší lize určitě, Kometa není jediná, kdo to nechce hrát.
To je ta malost Brna alá Znojma.....i když chápu, stojí za nima celá jížní morava

Dovolím si jeden postřeh mimo led, tam byl svět v pořádku. Páni s mikrofonem na jihu první dvě třetiny také a pak to přišlo. Já jako chápu, že lidé, kteří se postaví před dav nerostou na stromech, ale něž to co tam "předcvičoval", nebojím se říct moje Persona fatalis jihu, je lepší mlčet. To co jako má být oslavný popěvek na sedmý titul, to je fraška na veškeré fandění. Opravdu nechci být moc kritický, ale za mě se dá utvořit plachta bez sprotých slov a může být rýpavá, útočná a vtipná v jednom stejně jako chorály.

Neurážím, ale pro mě to bylo prostě ostudně okaté......
A už se Znojmetou nebudeme zabývat, ju? 😁

Co se tu psalo, si přečtu až zítra, jen krátce dnešní dojmy:
- mám pocit, že v Tychách bude víc pomníků Fučíka, než bylo bylo kdysi v celé ČSSR. Naše schopnost udělat z gólmana soupeře hvězdu, zdá se, přetrvává,
- moc mne bavila "útočná" dvojice Dvořák - Čerešňák :) zvlášť Čero si to dnes hodně užíval,
- David Tomášek pořád takový nemastný, neslaný, bohužel. Snad ho trenér dokáže nastartovat,
- Kondel asi zdravě potrénoval, hrozná bestie to bude.

Zápas pěknej, fandit umí pšonci teda náramně. Ty jejich chorály po konci zápasu naprostá pecka 👍 Nezaujatý kolemjdoucí by v tu chvíli asi netipoval, že zápas vyhrálo Dynamo. Tady má Jih teda hodně na čem pracovat....

Co jsem ale moc nechopil byly zoufalý a nelogický manévry pořadatelů po konci zápasu. Z balkónu nás nepustili dole do hlavní chodby, abychom vypadli normálně hlavním vchodem, ale museli jsme ven kolem vrátnice. Tudíž nás úspěšně nahnali přímo proti proudu Poláků, kteří již mašírovali dolů kolem malý haly....asi se někomu pod těma protiúderákama a blembákama přehřál mozek. Policejní manévry jak na demonstraci proti globalizaci, přitom pšonek úplně v klidu 🤷

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno