Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 3,711
- 4,829
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Však cíl je jasný, dojít v LM co nejdále a pokud se zvedne na konci pohár, bude to vítány bonus. Tychy nás neprověřilo, 60 minut hra kočky s myší a uvidíme v sobotu co vymyslíme na RogleZdá se, že konečně máme v LM týmy, které to myslí vážně, a ne ňákou vychcanou Kometu.
Zase ho neurážejme zbůhdarma. On je v tomhle konzistentní. Kdyby nemusel platit onu obří pokutu, tak tu soutěž vůbec nehraje. Vyhraje titul a dostane zároveň finanční trest. Za úspěch. LM v hokeji není žádná výhra a mělo by existovat nějaké právo delegace. V naší lize určitě, Kometa není jediná, kdo to nechce hrát.Zdá se, že konečně máme v LM týmy, které to myslí vážně, a ne ňákou vychcanou Kometu.
Fakt jsem byl mile překvapenej. Při vší úctě k Tychy, není to zrovna atraktivní soupeřNecelých 8 tisíc....no pěkné![]()
To je ta malost Brna alá Znojma.....i když chápu, stojí za nima celá jížní moravaZase ho neurážejme zbůhdarma. On je v tomhle konzistentní. Kdyby nemusel platit onu obří pokutu, tak tu soutěž vůbec nehraje. Vyhraje titul a dostane zároveň finanční trest. Za úspěch. LM v hokeji není žádná výhra a mělo by existovat nějaké právo delegace. V naší lize určitě, Kometa není jediná, kdo to nechce hrát.
Je potřeba říci, že tak 2000 bylo PolakůFakt jsem byl mile překvapenej. Při vší úctě k Tychy, není to zrovna atraktivní soupeř
Neurážím, ale pro mě to bylo prostě ostudně okaté......Zase ho neurážejme zbůhdarma. On je v tomhle konzistentní. Kdyby nemusel platit onu obří pokutu, tak tu soutěž vůbec nehraje. Vyhraje titul a dostane zároveň finanční trest. Za úspěch. LM v hokeji není žádná výhra a mělo by existovat nějaké právo delegace. V naší lize určitě, Kometa není jediná, kdo to nechce hrát.
1000 víc ne, mám to dle policejních statistikJe potřeba říci, že tak 2000 bylo Polaků