DynAmo
Hattrickový hrdina
- 4,979
- 3,283
Úplně zbytečně. Hele nedostal žihadlo od vosy???Jinak ten Smejk, trochu dost ostuda.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Úplně zbytečně. Hele nedostal žihadlo od vosy???Jinak ten Smejk, trochu dost ostuda.
To teda, absolutně nechápu, že má tohle zapotřebí. Tohle mě fakt sere.Jinak ten Smejk, trochu dost ostuda.
a v případě Soba ani nepřerušil hru, když už teda neodpískali faul.... dementní slovák Staňo s chacharem CabákemSedlo bude podle mě v pořádku (otočení nohy tam snad nebylo), ale bude to dva tři dny bolet. Soba prý odvezla záchranka, takže tam to bude horší.
Se stydímTo hrajeme doma
Staňo je dlouhodobě špatný. Teď jestli je to nekvalitou či něčím jiným? Snad jenom ta nekvalita.a v případě Soba ani nepřerušil hru, když už teda neodpískali faul.... dementní slovák Staňo s chacharem Cabákem
Přišlo mi, že Sedlo se tam narazil vnitřní stranou nohy o tyčku. Snad to nebylo kolenem.Sedlo bude podle mě v pořádku (otočení nohy tam snad nebylo), ale bude to dva tři dny bolet. Soba prý odvezla záchranka, takže tam to bude horší.
Furt lepší, než kdybys to zjistil v neděli před Werk arénouSe stydím![]()
Co se stalo?To teda, absolutně nechápu, že má tohle zapotřebí. Tohle mě fakt sere.
Co se stalo?
Měli bychom ho vetovat, z principuStaňo je dlouhodobě špatný. Teď jestli je to nekvalitou či něčím jiným? Snad jenom ta nekvalita.
Bohužel je to tak, stejně to má se škatulkou SedloMně to přišlo od toho Smejkyho úplně nesmyslné. Teď si ho zařadí rozhodčí mezi hráče "pozor na něj" a může se stát, že pak opravdové fauly na něj pískat nebudou.
No ale třeba takovej Daňo s Chudáčkem a Kacetlem tohle dělají pořád.. a nejen oni... a ještě jsou protěžovaný. Blbý to od Smejkala je, ale dal gól a jestli to bylo poprvé a naposled, tak já mu to odpouštím. Možná se v něm nahromadila křivda za spoluhráče. Letos bojuje a hraje dobře. Nějakej Kowalik z článku, ať si políbí prdel, kde je když pravidelně simulují výše zmínění z rodziny?Mně to přišlo od toho Smejkyho úplně nesmyslné. Teď si ho zařadí rozhodčí mezi hráče "pozor na něj" a může se stát, že pak opravdové fauly na něj pískat nebudou.
Počkej, já to ho mám hodně rád jako hokejistu a vůbec jsem to od něj nečekal a byla to prostě blbost.No ale třeba takovej Daňo s Chudáčkem a Kacetlem tohle dělají pořád.. a nejen oni... a ještě jsou protěžovaný. Blbý to od Smejkala je, ale dal gól a jestli to bylo poprvé a naposled, tak já mu to odpouštím. Možná se v něm nahromadila křivda za spoluhráče. Letos bojuje a hraje dobře. Nějakej Kowalik ať si políbí prdel, kde je když pravidelně simulují výše zmínění z rodziny?
Při prvním 10% platu, takže v neděli hrát bude.Může Smejk za tu kvalitní hereckou etudu dostat vyjma Ceny Thálie i nějakou tu zápasovou stopku nebo jen obligátních 10% z platu?
A že neřeší taky Hollanda? To byl hnus....No ale třeba takovej Daňo s Chudáčkem a Kacetlem tohle dělají pořád.. a nejen oni... a ještě jsou protěžovaný. Blbý to od Smejkala je, ale dal gól a jestli to bylo poprvé a naposled, tak já mu to odpouštím. Možná se v něm nahromadila křivda za spoluhráče. Letos bojuje a hraje dobře. Nějakej Kowalik z článku, ať si políbí prdel, kde je když pravidelně simulují výše zmínění z rodziny?
Chtěl jsem napsat něco podobnýho.Stalo se nám kdysi při tréninku, při nácviku zakončení, že jeden hráč svému spoluhráči zamával před obličejem hokejkou ze které odlétl jakýsi "zmrazek" ledu a toho spoluhráče zasáhl přímo do oka. Ten měl pak sítnici dost barevnou, po pár dnech to vypadalo jako ječný zrno. Pravda, tenkrát ještě nebyly povinné kryty očí, takže nevím, jestli by tomu to plexi zabránilo, ale občas se to zřejmě stane. Nevím, co se stalo Smejkymu, možná opravdu tohle ne a zkusil filmovat, možná třeba jo. Já jen, že není třeba vše jak vypadá.
Pokud se něco takového stalo....tak mohl faul odvolat...Stalo se nám kdysi při tréninku, při nácviku zakončení, že jeden hráč svému spoluhráči zamával před obličejem hokejkou ze které odlétl jakýsi "zmrazek" ledu a toho spoluhráče zasáhl přímo do oka. Ten měl pak sítnici dost barevnou, po pár dnech to vypadalo jako ječný zrno. Pravda, tenkrát ještě nebyly povinné kryty očí, takže nevím, jestli by tomu to plexi zabránilo, ale občas se to zřejmě stane. Nevím, co se stalo Smejkymu, možná opravdu tohle ne a zkusil filmovat, možná třeba jo. Já jen, že není třeba vše jak vypadá.
Taky pravda, ale třeba fakt něco cejtil - ono u televize se vše zda jako doba, ale na ledě je rozhodování okamžik.Pokud se něco takového stalo....tak mohl faul odvolat...