Hokej

Hokej Pivo GIF by Seznam.cz

Tři body, ale hodně zle vykoupené dvěma zraněními, které byly po dvouch jasných faulech a ani jeden nebyl potrestán.

Učebnicová ukázka tendenčního řízení zápasu a tyhle zebry by měly okamžitě odevzdat licence.

Výkon takový trochu jalovy ale dobře, počítáme body a ty máme. Hlavní je taky aby Sob a Sedlo byli v pořádku. Ludva dnes ukázal všem, že se s nikým srat nebude a to je dobře.
Teď kluci dobře zregenerovat a v neděli na družinu polska...je potřeba jim přetrhnout sérii výher

Sob jel do nemocnice, ten bude asi mimo nějaký zápas a Sedlo se uvidí jak moc to koleno odneslo.

Není nad semináře o pískání faulů, jak se musí chránit zdraví hráčů a potom hrajeme zápas z dobytkama z Vítkovic a zlikvidují nám beztrestně dva hráče a rozhodčí to v klidu pozorují.

Tohle není TOP liga, tohle je prostě žumpa a je mně na zvracení z těchto rozhodčích a měli by i pro ně přijít dodatečné tresty, jinak se kvalita nezlepší.

Sob jel do nemocnice, ten bude asi mimo nějaký zápas a Sedlo se uvidí jak moc to koleno odneslo.

Není nad semináře o pískání faulů, jak se musí chránit zdraví hráčů a potom hrajeme zápas z dobytkama z Vítkovic a zlikvidují nám beztrestně dva hráče a rozhodčí to v klidu pozorují.

Tohle není TOP liga, tohle je prostě žumpa a je mně na zvracení z těchto rozhodčích a měli by i pro ně přijít dodatečné tresty, jinak se kvalita nezlepší.
Jsem pro tvrdou hru, ale i ta má svá pravidla. Sob dostal hit od hráče zezadu, takže kterého vůbec nemohl vidět atd. To měl být trest už na ledě, případně rozbitá držka.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno