Chroustal
Hattrickový hrdina
- 2,115
- 3,853
Já doufám, že na doživotí...to jako do konce života...Kluci na jak dlouho má podepsáno MiG?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já doufám, že na doživotí...to jako do konce života...Kluci na jak dlouho má podepsáno MiG?

Kdyžtak ma bráchuJá doufám, že na doživotí...to jako do konce života...![]()
Jen tak na okraj, jedním ze spolumajitelů Boxers de Bordeaux je i Patrick Roy...Od našeho soupeře představení Dynama :
Tuto středu se ledová plocha Mériadeck připravuje na jednu z největších událostí své nedávné historie.
V rámci Champions Hockey League budou hrát naši Boxers de Bordeaux proti naprostému kontinentálnímu gigantu : HC Dynamo Pardubice.
Jako posvátná příšera české ligy a tým zvyklý na evropské zápasy, Pardubice nepřijíždí do Gironde jako komparzisté. Tým přijíždí s týmem působivé kvality, který je připraven usilovat o nejvyšší titul.
Skvělý začátek v Champions Hockey League
Čísla Dynama Pardubice v CHL v této sezóně mluví sama za sebe a ukazují působivou dominanci :
- 3 výhry ve 4 zápasech (75% úspěšnost).
- 15 vstřelených gólů a pouze 6 inkasovaných gólů (rozdíl +9).
- 2 čisté kontá ve 4 zápasech.
- 29,4 % efektivita přesilovky: Téměř třetina jejich superintenzivních zápasů končí gólem.
- 91,7% efektivita oslabení, téměř neprolomitelná zeď.
- 55 % soubojů bylo vyhráno, což zajistilo trvalou územní kontrolu.
Souhvězdí hvězd na ledu Bordeaux
Aby český klub vybudoval tento impozantní tým, spoléhá na výjimečné lídry a děsivou hloubku lavičky:
- Roman Červenka: Žijící legenda českého hokeje. Kapitán národního týmu a MVP mistrovství světa, už nyní průměruje 2 body na zápas (4 asistence ve 2 zápasech CHL).
- Lukáš Sedlák: Kapitán Dynama (který hrál za Columbus Blue Jackets a Philadelphia Flyers) má v této sezóně v CHL už 5 bodů (2 góly, 3 asistence).
- Matěj Stránský & Jáchym Kondelík: Dva elitní střelci, na které je třeba dávat pozor jako mléko na ohni, s celkovým počtem 5 bodů (3 góly) a 4 góly ve 4 zápasech.
- Zeď před brankou: Brankářská dvojice Roman Will (94,9 % zákroků, 1,50 inkasovaných gólů na zápas) a Malcolm Subban (bývalý hráč NHL, 92,5 % zákroků) povolili od začátku turnaje pouze 6 puků.
- Železná obrana: Vedení mezinárodními pilíři Janem Košťlákem a Peterem Čerešňákem (každý 3 body), schopní uzavřít svou zónu a zároveň pohánět útok.
Tak to je v pohodě... To se ještě vejdu do západuU nás v Chebu se říká, že Mongolsko začíná za Českou Třebovou.![]()
To říkají dobřeU nás v Chebu se říká, že Mongolsko začíná za Českou Třebovou.![]()
O tom Laukovi?? Dpč, zrovna jsem si v neděli lámal hlavu, kdo půjde ze sestavy až se vrátí ještě Kaut. Tak už nemusím :-(Petr Deep bohužel prý nejspíš má pravdu…
O tom Laukovi?? Dpč, zrovna jsem si v neděli lámal hlavu, kdo půjde ze sestavy až se vrátí ještě Kaut. Tak už nemusím :-(
Je fakt,že kdyby to tam pojmenovali Evropská Třebová a Asijská Třebová,bylo by to jasnějšíU nás v Chebu se říká, že Mongolsko začíná za Českou Třebovou.![]()
Přitom asijská Třebová rozuměj Moravská, je stále součástí Pardubického krajeJe fakt,že kdyby to tam pojmenovali Evropská Třebová a Asijská Třebová,bylo by to jasnější![]()
Bylo to tu a přehlédl jsem to , nebo ne?Petr Deep bohužel prý nejspíš má pravdu…
Jo včera jsem to sem dával. Lauko vypadá že je opět zraněný ale tentokrát druhé kolenoBylo to tu a přehlédl jsem to , nebo ne?
Pro nás bez twitteru, Lauko je zraněný zase?
Zase. Prý pro změnu to druhý koleno. Odehrál jen 6 minut.Bylo to tu a přehlédl jsem to , nebo ne?
Pro nás bez twitteru, Lauko je zraněný zase?
to by si to nemohl zlomit všechno naráz? To je hrozný, kdo k nám přijde, tak schytává jedno zranění za druhým...Zase. Prý pro změnu to druhý koleno. Odehrál jen 6 minut.
to by si to nemohl zlomit všechno naráz? To je hrozný, kdo k nám přijde, tak schytává jedno zranění za druhým...
Ale lokty ano.Klid, prý víc kolen už nemá.
Ale lokty ano.
snad hlavně tvrdý.A ostrý?
Tak ještě tam mohlo jít o pouhé nedorozumění, pokud mu dr. Zajíček rentgenoval to druhé koleno pouze kvůli získání srovnávacího materiálu pro vyhodnocení toho uzdraveného kolene.Klid, prý víc kolen už nemá.