Hokej

Doba kdy mohl být fanoušek Pardubic fakt zaskočen, smutný, rozmrzelý ...... 🙈 prosincový den roku 1993... 🗓️

1993 předvedli sparťané na pardubickém ledě nevídanou smršť. Mezi časy 29:33 a 29:54 se postupně trefili Jiří Zelenka, Jiří Hlinka a Milan Kastner – tři góly za pouhých 21 sekund zůstávají dodnes nepřekonaným rekordem samostatné české Extraligy. Sparta tehdy navíc Dynamo deklasovala divokým výsledkem 13:2.

Ale ročník skončil naší finálovou sérií s Olomoucí... 😀
Navíc jsme se Spartě pomstili v semifinále, kdy jsme je vyřadili 3:0 na zápasy 👍🏻
Rekordy se mají překonávat. A dnes je krásný den... :unsure: :party: :cool:

No nic jdu se rozehřát na přilbu s večer na značkách. Soustředěnej výkon bez blbostí a ještě víc ty těm rudochům zavařit!!!

Teď jsem se kouknul na onlajny, jak to bude večer vypadat u nás v hospodě. Dědci liberečtí patrně do Bolky vyrazí osobně, ale hrají tak brzy, že oni už by mohli slavit a u nás se ještě nevhodí ani úvodní buly. A než se u nás dohraje, tak už by moli být dostatečně zmožení. Ale je pravdou, že Spartu rádi nemají. Nás teda taky ne. :)

Doba kdy mohl být fanoušek Pardubic fakt zaskočen, smutný, rozmrzelý ...... 🙈 prosincový den roku 1993... 🗓️

1993 předvedli sparťané na pardubickém ledě nevídanou smršť. Mezi časy 29:33 a 29:54 se postupně trefili Jiří Zelenka, Jiří Hlinka a Milan Kastner – tři góly za pouhých 21 sekund zůstávají dodnes nepřekonaným rekordem samostatné české Extraligy. Sparta tehdy navíc Dynamo deklasovala divokým výsledkem 13:2.

Ale ročník skončil naší finálovou sérií s Olomoucí... 😀
Navíc jsme se Spartě pomstili v semifinále, kdy jsme je vyřadili 3:0 na zápasy 👍🏻

Archívy promlouvají. (y)

Často se zde píše o podcasterech a jak budou reagovat. Můj pocit je, že možná to tady čtou, možná jim to dává i smysl, ale jejich pokrytectví je tak veliké, že jen zlehka jsou ochotní změnit názor, ale i přesto pokud můžou kopnout si do Dynama, protože je již delší dobu plivat po p.Dedkovi. Vidíme to denně a nemyslím si, že se to brzy změní.
Závist je svine, a těch svini kolem nás je stále dost a dokonce se objevují i nové....
Tolik moje filozofie a teď k večeru, věřím že buzmeny porazime a bude to kvalitní výkon z naší strany

kdyby nekdo shaněl dva listky na sezeni vedle sebe Áčko kategorie na dnešek tak dnes neočekávaně mám... (teď jsem se to dozvěděl) - klidně do SZ, sraz by byl před stadionem před hokejem 👍🏻

Naposledy upraveno:
#vzpomínáme 🪦

„…já jsem usiloval hlavně o to, aby se vrátili naši odchovanci... To byly priority pro náš sportovní úsek, říkal jsem, že chci naše kluky zpátky.“
Libor Zábranský

Náhled přílohy 9248
Libora ta politika neskutečně poznamenala... to je fakt šílený. Jak jsem rád že to není u nás... (myslím hlavně ta protichůdná navzajem se popírající prohlášení) 🤪

Naposledy upraveno:
Samej brněnskej odchovanec, srdcař a patriot🤡
Třeba jen Král dostal od šéfa čas na volební kampaň, když s tím sám má zkušenosti...:whistle:

Ten Svozil mi přijde jako docela kuriózní záležitost. Jedeš linku, že chceš odchovance, jseš kvůli tomu s nimi v kontaktu, dokonce za nimi lítáš. A pak najednou z oslavných komentářů od fans se obratem přešlo k pozici, že je Svozil línej, vysral se na letní přípravu a že byl špatnej už i za louží. A ty i přes to, že s ním komunikuješ a sleduješ ho, si toho asi nevšimneš. Zajímavý.

Třeba jen Král dostal od šéfa čas na volební kampaň, když s tím sám má zkušenosti...:whistle:

Ten Svozil mi přijde jako docela kuriózní záležitost. Jedeš linku, že chceš odchovance, jseš kvůli tomu s nimi v kontaktu, dokonce za nimi lítáš. A pak najednou z oslavných komentářů od fans se obratem přešlo k pozici, že je Svozil línej, vysral se na letní přípravu a že byl špatnej už i za louží. A ty i přes to, že s ním komunikuješ a sleduješ ho, si toho asi nevšimneš. Zajímavý.

#kognitivnídisonance

Dokonalou tečku nad tímto příběhem by bylo laso pro Svozila ze Sparty

Já si spíš myslím, že měl velká očekávání a ty jsou zřejmě pryč už po sedmi kolech. A navíc, on stojí na střídačce. On ten tlak od lidí, co mu na to davají peníze asi taky nebude malej.
no na halu mu prispivame ty i já... ale nervozni z vykonu jeho beků nejsem...
ale v poho, chapu jak to myslíš .... 👍🏻

:D :D :D
forum_buddy_arrow.gif
Reagovat

Whitedog

04.10.2026, 14:50

koukám, ze jsou všichni na kolech nebo půlmaratonu.
věřím v poklidnou výhru, gól v přesilovce a konečně čisté konto - 3:0

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno