Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Neschopnost je dlouhodobá vlastnost. Musí přijít další generace. Jasně, v pozadí tam může být "sere nás", ale systém bych v tom nehledal. Musíme dát těch gólů víc a bude pokoj.Trvající několik sezón?
Držte si čepice, pojedeme do kopce...
Kometa se rozhodla posrat všechny tikety v sezóně..nejdřív rupne v Litvajzu a pak vyhraje v Třinci..Kometa 4:2achjo
A proto vždycky sázím "Vyhraje nebo povede o 3 góly" kurz je téměř stejnýKometa se rozhodla posrat všechny tikety v sezóně..nejdřív rupne v Litvajzu a pak vyhraje v Třinci..![]()
brzo mu to tam padneVálek už se viděl jako střelec. Škoda.![]()
ani náhodouted ale mel jit Koste do sprchy
minimalne 2+10 za to dostat mohl, tyhle zakroky u mantinelu jsou nebezpecny a mely by se trestatani náhodou
Za mě to tak faul, ale hezké to nebylo. Naštěstí je v pořádku.minimalne 2+10 za to dostat mohl, tyhle zakroky u mantinelu jsou nebezpecny a mely by se trestat
nevim no, vůbec to nešlo na hlavu, ale do zad, a už byl dost blízko u mantinelu podle mně, prostě dohrání...minimalne 2+10 za to dostat mohl, tyhle zakroky u mantinelu jsou nebezpecny a mely by se trestat
NevyhrajeKometa se rozhodla posrat všechny tikety v sezóně..nejdřív rupne v Litvajzu a pak vyhraje v Třinci..![]()
Btw Jones zatím 2+0.
odskakovat mu to třeba i může, hlavně když kanadské body budou naskakovatČervusovi dnes puk celkem odskakuje.
No, jezdí si k nám do pásma jak na výlety...Ať je to jak chce, náš herní projev je hodně za očekáváním a naše hra mě tedy taky moc nebaví. Kdyby to byl kvalitnější soupeř, tak těch gólů dá více a mohli jsme prohrávat. Mám pocit, že se hráčům moc nechce a hlavně se nepředřít. Přesilovky jsme chválit neměli, další dvě celkem o ničem.