Hokej

vypl jsem to , jak ty zmrdi zkurvený bez pardonu pískají na to se nedá dívat omlouvám se za vulgarismus , ale je to humus od zeber už druhý zápas

ja jsem hlavne zvedavej, jestli budou sudi podobne dusledni i pri nasich pripadnych challengich

Kometa se rozhodla posrat všechny tikety v sezóně..nejdřív rupne v Litvajzu a pak vyhraje v Třinci.. 🤦🤣
A proto vždycky sázím "Vyhraje nebo povede o 3 góly" kurz je téměř stejný

Ty Zebry dostali noticky ne, ty vole...to uz neni mozne, a pak se divíme, ze nepiská nás rozhodčí finále MS:...a nebo jich neni na MS víc....jak by řekl Sustr, bylo to slaby, slaboučky....

Ať je to jak chce, náš herní projev je hodně za očekáváním a naše hra mě tedy taky moc nebaví. Kdyby to byl kvalitnější soupeř, tak těch gólů dá více a mohli jsme prohrávat. Mám pocit, že se hráčům moc nechce a hlavně se nepředřít. Přesilovky jsme chválit neměli, další dvě celkem o ničem.

Ať je to jak chce, náš herní projev je hodně za očekáváním a naše hra mě tedy taky moc nebaví. Kdyby to byl kvalitnější soupeř, tak těch gólů dá více a mohli jsme prohrávat. Mám pocit, že se hráčům moc nechce a hlavně se nepředřít. Přesilovky jsme chválit neměli, další dvě celkem o ničem.
No, jezdí si k nám do pásma jak na výlety...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno