Hokej

Mohl by si Pešán otevřít pusu po zápase at se ty výkony rozhodčích řeší, protože to není možný už...

Prohněte se v zádech, odražte se, padněte,... my vám to pískneme jako faul na vás. Když uvidíme snahu, odměníme vás. :love:

Já jsem to pro dnešek vypnul. Vůbec nejde o nás, ale rozhodčí. To je k zblití.
P.s.: samozřejmě to po přestávce zase zapnu, ale je to směšný

Jako jestli tohle ostatní nevidí, jak špatně a záměrně proti nám pískají, tak jsou všichni slepí.

Říkal jsem si jak se projeví to, že majitel si otevřel ústa na APK a APK se zachovalo přesně jako sportovní mafián. My na tebe nemůžeme dle zákona, tak ti to dáme pořádně sežrat na ledě.

Ještě pár zápasů takto tendenčně řízených a je to na žalobu. Chci se bavit hokejem, ale tahle žumpa má do fair play hodně daleko.

Hodně trapný skok od Kašeho ale před tím úplně jasný vytrhnutí hole Čera. Vysoká na Dvořku nic a držení Gazdy že takových je v zápase na obě strany asi 50 . Tak tlačíme to do kopce a vůbec se mi to teda nelíbí. Doufám že jim nařežem za tohle ve 3 terce. Jedem hoši

Jako jestli tohle ostatní nevidí, jak špatně a záměrně proti nám pískají, tak jsou všichni slepí.

Říkal jsem si jak se projeví to, že majitel si otevřel ústa na APK a APK se zachovalo přesně jako sportovní mafián. My na tebe nemůžeme dle zákona, tak ti to dáme pořádně sežrat na ledě.

Ještě pár zápasů takto tendenčně řízených a je to na žalobu. Chci se bavit hokejem, ale tahle žumpa má do fair play hodně daleko.
Apk a zebry toho moc společného nemají

No nehrajeme dobře - kdo by řekl, že nejlepší obránce bude Dvořák a Hájek, že tak budeaž tak chybět a to tyhle dva kde kdo vyhazoval.

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno