Hokej

Tak jsem se koukal ze zvědavosti na Love island a to fakt nejde. To byl náš včerejší výkon naprosto geniální proti této sračce. Jak na to někdo může koukat?

Další exprd,co jsme mu včera udělali radost,tak hned vylezl z nory..🤣

Na odlehčení od včerejšího nepovedeného předzápasového programu (ten song byl hodně cringe 😖 a vyvěšení plachty taky žádná sláva) a ještě méně povedeného derby, pár novinek z NHL

- Pavol Regenda (dříve SJ Sharks) podepsal na rok v HV71

- Connor Hellebuyck (Winnipeg Jets) se nedostavil na tréninkový kemp s týmem a byl suspendován (má smlouvu do 30/31. Za $8.5M AAV)

- Brent Burns (Colorado Avalanche) jde do nové sezóny o dvacet let mladší 😂

1789656313459.webp

Nemá smysl nadávat, a na straně druhé ani držet ze žalu držet bobříka mlčení a být slušný. Nu, stalo se, už to nebude start – cíl, v což jsem tajně doufal, protože by byl klid. Ale třeba to byla ta správná facka a sedla dobře. Pokud ne, pak jich dostaneme víc. A začne být dusno. Jelikož naštvat si druhého největšího sponzora hned po panu majiteli – můj odhad – jde snadno, ale cesta nazpět k získání opětovné důvěry bývá obvykle delší a kostrbatá. Ale znovu zopakuji spolu s Milanem Kunderou z Nesnesitelné lehkosti bytí – „Einmal ist keinmal“.

Nebyl taky na golfu? Teď už to je pomalu mezi extrémnímin sporty...
- Connor Hellebuyck (Winnipeg Jets) se nedostavil na tréninkový kemp s týmem a byl suspendován (má smlouvu do 30/31. Za $8.5M AAV)

- Brent Burns (Colorado Avalanche) jde do nové sezóny o dvacet let mladší 😂

Náhled přílohy 9027

Nemá smysl nadávat, a na straně druhé ani držet ze žalu držet bobříka mlčení a být slušný. Nu, stalo se, už to nebude start – cíl, v což jsem tajně doufal, protože by byl klid. Ale třeba to byla ta správná facka a sedla dobře. Pokud ne, pak jich dostaneme víc. A začne být dusno. Jelikož naštvat si druhého největšího sponzora hned po panu majiteli – můj odhad – jde snadno, ale cesta nazpět k získání opětovné důvěry bývá obvykle delší a kostrbatá. Ale znovu zopakuji spolu s Milanem Kunderou z Nesnesitelné lehkosti bytí – „Einmal ist keinmal“.
Bylo jasné, že facka přijde a přišla v prvním kole. Každá prohra naštve, ale je to fakt v globálu úplně jedno. Kluci si musí přijít na to, že jsou sice nejlepší tým, ale to z daleka nestačí.

Bylo jasné, že facka přijde a přišla v prvním kole. Každá prohra naštve, ale je to fakt v globálu úplně jedno. Kluci si musí přijít na to, že jsou sice nejlepší tým, ale to z daleka nestačí.
A co teprve, až Pešán a spol. v sobotu obdrží od majitele prsteny a za týden budou odvoláni, to bude na sítích živo 🙈

Je ten Tomáš Nosek tak marný, jak se píše, nebo to tak zlé není a prostor na zlepšení tam je? Že nebrání, že se nesráží. Možná nechce být zraněný. No jo, jenže potřebujeme krasobruslaře? Snad budu na Varech, tak naše borce okouknu živě...

A co teprve, až Pešán a spol. v sobotu obdrží od majitele prsteny a za týden budou odvoláni, to bude na sítích živo 🙈

Je ten Tomáš Nosek tak marný, jak se píše, nebo to tak zlé není a prostor na zlepšení tam je? Že nebrání, že se nesráží. Možná nechce být zraněný. No jo, jenže potřebujeme krasobruslaře? Snad budu na Varech, tak naše borce okouknu živě...
Tomáš Nosek je fantastický hokejista, který má ještě lepší kariéru a hodně jsem mu to přál, ale zatím mě přístupem hodně zklamal. Překvapil mě zase velmi slušnou hokejovostí. Ale jak již někdo psal, tak nevím jestli tato dvojice s Tomáškem bude fungovat. Snad ano.

Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne, bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady... Ale nejsem si úplně jistá, jak to bude fungovat ve dvojce s Tomáškem... Ale nejsem expert🤷🏼‍♀️

Naposledy upraveno:
Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady... Ale nejsem si úplně jistá, jak to bude fungovat ve dvojce s Tomáškem... Ale nejsem expert🤷🏼‍♀️
Já si myslím, že dvojice s Tomáškem fungovat nebude. Ale nevím, koho jiného mu tam dát. Nejradši bych mu tam dal Červenku. :D

Kdyby někdo měl zájem o celý článek, je v příslušné sekci.

Přátelé potřebujem jen jednoho magora do obrany,kterého se bude každý bát jen se na něj podívá.a to nemusí ani umět bruslit

Když jsme u toho, nevíte, co je s Pavlem? Dlouho jsem ho tu neviděl. Možná si dával přes léto pauzu?

Jebat Slovan!
Chceme v extralize ten nejlepší slovenský tým! 😇

NO₃⁻

Cat Meow GIF

Popravde mne neprijde Nosek spatny. Hokejove super, bruslarsky taky velky progres za ty roky. Za me teda zadny propadak a srazet se nekde jako Kelemen jsem teda od nej necekal.

Mozna trosku problem vidim v rychlosti tymu proti souperum typu Plzen a nebo i ty Vary. Na tuhle konfrontaci jsem zvedavy.

Samozrejme pomuze navraceni Poulicka a Kela bruslarsky.

Jak jsem chvalil Sobotku mijuly rok v play off, tak pro nej nevidim moc misto. Bule dava Nosek skvele, ten skoro vse vyhrava a ve 4. vidim radsi dravejsiho Poulicka, ktery dela cernou praci, srazi se, je doterny.

V obrane je za me zklamani Gazda, ted neberu jeden zapas, ale vsechny zapasy od prichodu. V obrane je nedurazny, pomaly, diky ne idealnimu pohybu se nedostane ani k te sve strele, logicky taky pada sebevedomi. Jsem zvedavy, jestli se klub nerozhodne situaci s nim nejak vyresit.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno