Fotbal

Trouble maker, jako proč?

S touhle regionalní sebestředností pouze na hokej, jdi někam kolego :)

Přiznám se, že jsem jim docela fandil celejch těch šest let, pač s takovým lowcost budgetem co měli, kde víceméně kařdoročně lovíš lowcost zahraniční hráče jako ve Footbal Manageru a nabíráš hráče na hostování z český ligy mi nepřijde až zas tak strategicky mimo mísu.......

Považuji za zázrak, že za ty járy nespadli + o to více jsem jim rok od roku altruisticky přál a fandil, a´t se drží tak dlouho, co to půjde
Přiznám se, že potom co "Pan Dědek" bohorovně vstoupil do hokeje, o to více sebemrskačsky přeji těmhle našim fotbalovejm nýmandům a těším se vždy na jejich výsledek, protože jim fandím více s postupem času....

Je hrozně jednoduchý odkoupnout netradiční lowcostovej klub, už jenom tím, že se drží na prvoligové scéně, s takovejhlema podmínkama. Chca nechca i oni si tvoří pomalu svojí "tradičnost" do budoucna.
Neo rychlokvašky alá Lázně Bohdaneč bych z nich teda rozhodně, za žádnou cenu nedělal.........

+ Si tedy úplně nemyslím si, že Pražák v sponzorským regionálním rybníku přetáhne donátory Dědkovi..... a už vůbec si nemyslím, že tímto je celej pce fotbal zachráněn.
Pokud ovšem nějaka elementární prvoligová stabilnost s Pražákem přijde, budu moc rád a nebudu do nich škarohlídsky a připitoměle kopat......
Proč by měl chodit někam? Myslím, že se najde dost lidí, kteří fandí v hokeji, ale místní fotbal je nijak zvlášť nezajímá. A v tomhle systému kdy vždycky spadne akorát ten největší zoufalec, se není zas tak těžké zachránit.

Trouble maker, jako proč?

S touhle regionalní sebestředností pouze na hokej, jdi někam kolego :)

Přiznám se, že jsem jim docela fandil celejch těch šest let, pač s takovým lowcost budgetem co měli, kde víceméně kařdoročně lovíš lowcost zahraniční hráče jako ve Footbal Manageru a nabíráš hráče na hostování z český ligy mi nepřijde až zas tak strategicky mimo mísu.......

Považuji za zázrak, že za ty járy nespadli + o to více jsem jim rok od roku altruisticky přál a fandil, a´t se drží tak dlouho, co to půjde
Přiznám se, že potom co "Pan Dědek" bohorovně vstoupil do hokeje, o to více sebemrskačsky přeji těmhle našim fotbalovejm nýmandům a těším se vždy na jejich výsledek, protože jim fandím více s postupem času....

Je hrozně jednoduchý odkoupnout netradiční lowcostovej klub, už jenom tím, že se drží na prvoligové scéně, s takovejhlema podmínkama. Chca nechca i oni si tvoří pomalu svojí "tradičnost" do budoucna.
Neo rychlokvašky alá Lázně Bohdaneč bych z nich teda rozhodně, za žádnou cenu nedělal.........

+ Si tedy úplně nemyslím si, že Pražák v sponzorským regionálním rybníku přetáhne donátory Dědkovi..... a už vůbec si nemyslím, že tímto je celej pce fotbal zachráněn.
Pokud ovšem nějaka elementární prvoligová stabilnost s Pražákem přijde, budu moc rád a nebudu do nich škarohlídsky a připitoměle kopat......
Regionální sebestřednost na hokej....dost mně to pobavilo kolego :D

Tak mít holku v třeba v Thajsku nebude asi úplně velký terno :p

Mně tady napadají různý věci a dobrej smysl mně to nedává. S oslavou si teda počkám, až jak to tady tenhle hodnější miliardář povede...;-)

Neproběhla někde finanční stránka celé transakce? Celkem by mě zajímalo, jakou cenu má většinový podíl v FK Pardubice.

Jinak já teda nástup Kaprainu budu se zájmem pozorovat. A úplně nebudu naskakovat na tu klasickou zkratku fans, jak je potřeba klub prodat a tím přijde zlepšení. Může a nemusí, že jo... Samozřejmě dosavadní majetková struktura byla u konce sil. Pitter je Pitter. Zavřel působí dojmem týpka, kterej se dostal do ligy, na kterou nestačí. FKPCE opravdu není nějaký zlatý vajíčko. Z dálky jsou vidět spíš jen minusy. Stadion, malá základna fans, o stavu financí klubu si poslední dobou štěbetali vrabci po pardubických střechách hodně hlasitě. Pokud nemá člověk jako guilty pleasure přát fackovacím panákům (chápu, každej máme něco), tak bylo pro Pardubáka dost těžký tomu nějak fandit (nebo aspoň přát), natož si na to koupit byť jen jednu vstupenku, navíc dost cenově neodpovídající nabízený (ne)kvalitě.

Dají se zachytit JPP, že lidi z jeho okolí Pražáka od vstupu do FKPCE odrazovali. Zajímal se o Olomouc, kde to natahovali, až to upekli s místním miliardářem. Zrovna Olomouc pro vstup miliardáře, kterej ani není z širšího regionu, dávala smysl, tam ten potenciál prostě je. Pak to Kaprain zkoušel v Plzni. Tamní bafuňář Šádek o ně ztratil zájem, protože Kaprain prý zase tak moc investovat nechtěl. Samozřejmě místní fotbal je jiná váhová kategorie. Tady budou stačit výrazně nižší investice. Tady se za hráče desítky milionů utrácet nebudou muset.

Ano, laťka tady leží nízko. Poslední dva roky už to bylo sportovně dost ostudný.

Zlepšení dle mě příjde. Ještě v tomhle přestupovým okně rychle seženou 3-4 na ligu nadprůměrně dobrý starší hráče, kolem kterejch budou dál ohrávat mladý. Půjde o to hrát v klidných vodách bez Damoklova meče v podobě sestupu. Nemyslím, že tady někdy bude záměrná snaha hrát třeba nějaký pohár. Dle mě tu postupně vytvoří ideální podmínky pro vývoj a rozvoj talentů, samozřejmě za účelem jejich zhodnocení a dalšího prodeje. Jakmile se ukáže, že to jde a funguje to tady, tak talentovanej kluk radši podepíše sem, kde bude mít reálnou šanci na základ, než třeba do Sparty, kde jeho šance mít herní čas bude minimální.... Jsem zvědav, jak to nakonec všechno bude.

Jak psal bývalý majitel Dukly, ( jsem fanoušek) pokud nehraješ poháry, pořád to dotuješ a dotuješ....čas ukáže, kam to nový majitel dotáhne

Já jsem permanentkář FKčka celou dobu od návratu do ligy a motivaci Pražáka celkem chápu. Hokej je v českých podmínkách vždycky černá díra na peníze, nelze na něm dlouhodobě vydělávat. Fotbal je úplně jiný příběh a boom zájmu miliardářů o české fotbalové kluby není jen tak. Fotbal totiž může být finančně zajímavý. Úplně jiná částka za vysílací práva než u hokeje + evropské poháry kam se díky vzniku Konferenční ligy může dostat mnohem širší počet klubů + tržní prostředí u prodeje hráčů. Navíc se jedná o globální prostředí a v případě účasti v pohárech sponzoři budou šťastní, že jejich logo bude vidět v zápase proti zvučnému evropskému klubu.

Člověk, jehož jmění je cca 20 mld., určitě není naivní a kupoval FKčko s nějakým plánem. Evropské poháry se nás asi jen tak netýkají, nejsem naivní. Ale pokud budeme hrát klidný střed tabulky a budeme tu ohrávat zajímavé perspektivní hráče, které pak dobře zobchodujeme, tak jsem s tím zcela v souladu a těším se na to.

Já jsem permanentkář FKčka celou dobu od návratu do ligy a motivaci Pražáka celkem chápu. Hokej je v českých podmínkách vždycky černá díra na peníze, nelze na něm dlouhodobě vydělávat. Fotbal je úplně jiný příběh a boom zájmu miliardářů o české fotbalové kluby není jen tak. Fotbal totiž může být finančně zajímavý. Úplně jiná částka za vysílací práva než u hokeje + evropské poháry kam se díky vzniku Konferenční ligy může dostat mnohem širší počet klubů + tržní prostředí u prodeje hráčů. Navíc se jedná o globální prostředí a v případě účasti v pohárech sponzoři budou šťastní, že jejich logo bude vidět v zápase proti zvučnému evropskému klubu.

Člověk, jehož jmění je cca 20 mld., určitě není naivní a kupoval FKčko s nějakým plánem. Evropské poháry se nás asi jen tak netýkají, nejsem naivní. Ale pokud budeme hrát klidný střed tabulky a budeme tu ohrávat zajímavé perspektivní hráče, které pak dobře zobchodujeme, tak jsem s tím zcela v souladu a těším se na to.
Ano já říkám jediná správná cesta fotbalu v Pardubicích je stejná cesta kterou šel Liberec ještě před nástupem toho namyšleného Kanii. Levný nákup drahý prodej potom ti stačí pár sponzorů jenže na to musíš mít skvělý skauting který nestojí málo.🤷

V klubu zůstává Pitter.... dle mě jeho motivace nebude fotbal, ale naděje, že ho Pražák vytáhne do velkého businesu.

Ale jsme na dobré cestě, jen to koupil nový investor, tak jsme porazili Arsenal...🤣🤣🤣

A buďme rádi i za tu výhru. Navíc podle Střihavky to byl těžký soupeř, protože byl posílen o druholigovy hráče. Nemám slov, kdyby řekl prvoligovy, tak bych to nějak ještě vzal.
Mám radost z novýho investora, ale myslím, že první posila by měla být právě odchod Střihavky...

Cupování Syntésky začalo, pro fotbal by to mohlo přivést dalšího sponzora.

Naposledy upraveno:
Kopačky maj tejden sehnat nějaké posily. Snad budou mít šťastnou ruku. Má někdo info, kdo by měl přijít?

Ty jména co lítají ve spekulacich je neuvěřitelná změna. Zmrzly, Vecheta, Zorvan, Kopic, Vaclik...
Hezky se to čte, no kéž by jim nějaký z nich vyšlo a vytáhlo se to nahoru. Na druhou stranu nemůžeme mít trenéra na úrovni Čfl a hráče na hraně repre, to by jsme se stejně neposunuli, tam musí přijít změna taky...

Podařilo se tedy někoho ještě sehnat, nebo dohrajou podzim s tím co je k dispozici?

Kdovíjestli se z těch avizovaných "velkých" (na pardubický klub) jmen podaří podepsat alespoň jeden, dva hráči. Zorvan už v Jablonci. Pochubuju že by třeba Karviná pustila Vechetu a posílila konkurenci.
Možná bez angažmá Vaclík. Kopic a Zmrzlý, kteří v Plzni resp Slavii nehrají a Pardubice pro ně nejsou konkurentem...

Asi takovej byl zájem o Zorvana....
Z rozhovoru se Zorvanem:
Mluvilo se také o Pardubicích a závratné nabídce.
-
„Ozvali se jednou agentovi se mnou z vedení klubu nikdo nemluvil. Psal mi jen asistent Miňa Černý, s kterým se znám z Hradce. Myslíte, že bych nevzal 850 tisíc měsíčně? A já dokonce slyšel i o tom, že měla být vyšší než milion. Psali mi i kluci z Hradce, že by se z nich za milion stali Pardubáci. “ (usmívá se)

Proč přivádějí golmana.CHybí nám kvalitní stopeři a brankoví utočníci.Zajímá mě proč sem berou Řezníčka kdyš už tady mají pochodujícího Vacka.Kdyby se Řezníček v chrudimi nepohádal tak tady není.Pusobí to na mě že není zájem udržet ligu.

Proč přivádějí golmana.CHybí nám kvalitní stopeři a brankoví utočníci.Zajímá mě proč sem berou Řezníčka kdyš už tady mají pochodujícího Vacka.Kdyby se Řezníček v chrudimi nepohádal tak tady není.Pusobí to na mě že není zájem udržet ligu.

S gólmanem souhlas, tohle nedává žádný smysl, jen asi kdyby jeden z těch našich byl na odchodu.
Jinak jestli se nakonec podaří ten Vecheta a ten Teah, tak by tam mohl být posun. Nechápu, ale to předržovani Střihavky, ten měl být pryč jako první. Ta jeho bilance 33z a jen 6 výher je strašidelná..

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno