Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Takže si tipnu, že pokud Herča prostor nedostane, tak po sezoně uteče jinam, kde ten prostor dostane.
A já bych se mu upřímně fakt nedivil, protože si myslím, že má na to hrát stabilně.
Herčík bude hrát stabilně, pokud si svůj prostor zaslouží, tzn. bude lepší než ostatní aspiranti na stejný prostor. Tak to dneska v Dynamu chodí. Skutečnost, že je mladej automaticky neznamená a nemůže znamenat trvalou místenku v Áčku. Stejně tak se obávám, že pokud Herčík dokáže zahrát jen v prvních dvou lajnách, tak jeho budoucnost bude brzy stejně někde jinde, protože tady to na první dvě lajny od něj zatím není a v dohledné době asi ani nebude 🤷

Herčík bude hrát stabilně, pokud si svůj prostor zaslouží, tzn. bude lepší než ostatní aspiranti na stejný prostor. Tak to dneska v Dynamu chodí. Skutečnost, že je mladej automaticky neznamená a nemůže znamenat trvalou místenku v Áčku. Stejně tak se obávám, že pokud Herčík dokáže zahrát jen v prvních dvou lajnách, tak jeho budoucnost bude brzy stejně někde jinde, protože tady to na první dvě lajny od něj zatím není a v dohledné době asi ani nebude 🤷
Tak Herča rozhodně checking line nezahraje. On je úplně jiný typ hráče. A u nás to bude mít hrozně těžký. Buď letos udělá první dvě lajny, nebo po sezoně odejde. A bude to pro všechny nejlepší

Tak Herča rozhodně checking line nezahraje. On je úplně jiný typ hráče. A u nás to bude mít hrozně těžký. Buď letos udělá první dvě lajny, nebo po sezoně odejde. A bude to pro všechny nejlepší
Herča první nebo druhá pětka v Pce??? :D To si snad ani nemuže myslet.

Herča první nebo druhá pětka v Pce??? :D To si snad ani nemuže myslet.
On má velký potenciál, pokud ho letos nepotvrdí, tak bude platit varianta B, že odejde do méně ambiciozního teamu v extralize, kde tu roli v 1-2 lajně dostane. On opravdu není pes obranář do 3-4...

Já mladejm fandím, nejenom Herčíkovi. Ale tu pozici si prostě musej vybojovat výkonana. Že někdo nemůže nebo neumí zahrát jinde než v prvních dvou lajnách?? Tak to má bohužel docela blbou výchozí pozici..... minimálně v klubu jako je současný Dynamo 🤷

On má velký potenciál, pokud ho letos nepotvrdí, tak bude platit varianta B, že odejde do méně ambiciozního teamu v extralize, kde tu roli v 1-2 lajně dostane. On opravdu není pes obranář do 3-4...
Já netvrdím,že nemáš pravdu,ale aby hrálprvní nebo druhou pětku,tak to možná v Olomouci a to ještě fakt možná.Jinak neber to špatně.Já proti němu vubec nic nemá.Dokonce mu i přeju,ale myslím si,že ZATÍM to na první dvě pětky není

V pořádku. Ve slabším klubu případně může potvrdit a rozvinout svoje schopnosti, a pak se s plnou parádou vrátit do Dynama a hrát v prvních lajnách 👍 Řekl bych, že spousta našich dobrejch mlaďáku v Béčku či juniorech už pochopila, že přesně takhle u naprostý většiny z nich povede případná cesta do Áčka Dynama. Na tom není nic špatně. Naopak.

Já mladejm fandím, nejenom Herčíkovi. Ale tu pozici si prostě musej vybojovat výkonana. Že někdo nemůže nebo neumí zahrát jinde než v prvních dvou lajnách?? Tak to má bohužel docela blbou výchozí pozici..... minimálně v klubu jako je současný Dynamo 🤷
Jak už jsem psal, Herča je prostě hokejista do kombinace. A tu ve 3-4 lajně už moc nevidíš. Tam je přímočarý rychlí bruslení a hned zakončení. To od něho prostě čekat nemůžeme. Ale jestli zapracoval na bruslení a osobní souboje, tak se budeme všichni divit a bude to komplexní hráč. Já ho teda takhle neznám...

Já netvrdím,že nemáš pravdu,ale aby hrálprvní nebo druhou pětku,tak to možná v Olomouci a to ještě fakt možná.Jinak neber to špatně.Já proti němu vubec nic nemá.Dokonce mu i přeju,ale myslím si,že ZATÍM to na první dvě pětky není
Jen vysvětluji jaký je hokejista. Vůbec ho nějak nechci hájit a zastávat se ho. Od toho tu jsou jiný, který mají své chráněnce. Jen si vzpomeň jaký výkony podává, když hraje s hokejistama v 1-2 lajně a s bruslařema ve 3-4? Tam Vůbec nestíhá a hrají spíš ve čtyřech.

A není to v našem týmu přeci jen trochu jinak, než to klasické rozdělení 1-2 útok a 3-4 útok? Mi to spíš přijde, že to máme:
1 útok odskočený a jistota 1 přesilovky
2-3 vyrovnané a z nich poskládaná 2 přesilovka
4 je podle mne to, co byl historický 3 útok - ta tvrdá hra do těla. A role na oslabení.
5 útok by byl Radil 😁... Ale prostě v tomhle rozložení ten prostor pro mladé moc není, jak píšete.

Jen si vzpomeň jaký výkony podává, když hraje s hokejistama v 1-2 lajně a s bruslařema ve 3-4? Tam Vůbec nestíhá a hrají spíš ve čtyřech.
A tohle je za mě jeho největší mínus. V lajně se Sedlem a Červusem se bude dařit, když to přeženu i sledge hokejistovi. Moderní hokejista se obávám, že musí bejt trochu víc komplexní. Řekl bych, že v případě potřeby by třeba konkrétně Sedlo třetí čtvrtou brázdu se ctí odehrál 🤷

A tohle je za mě jeho největší mínus. V lajně se Sedlem a Červusem se bude dařit, když to přeženu i sledge hokejistovi. Moderní hokejista se obávám, že musí bejt trochu víc komplexní. Řekl bych, že v případě potřeby by třeba konkrétně Sedlo třetí čtvrtou brázdu se ctí odehrál 🤷
Je to samozřejmě jeho mínus. Ale nemáš pravdu, že s Červusem a Sedlem se bude dařit každému. Tam musí být hokejista, který pochopí jejich hokej a kombinace. Sedlo je komplexní hokejista, ale v NHL dělník ledu. V Evropě hráč špičkové úrovně

A Hercika budeme kurvit ve čtvrté lajně nebo v béčku? Chudák kluk další rok zabitej...
Na nějaký Herčíky z loňský sezóny nejsem zvědavej. Nepředvedl nic tak zajímavýho, abys ho tu mohl neustále pasovat do role nějaký oběti.

Ať kouká pohnout prdelí a to místo si zaslouží. To se klidně stavěj na hlavu. Nechápu, že se ho snažíš neustále protěžovat, až mám podezření na nějakou osobní vazbu...

Je to samozřejmě jeho mínus. Ale nemáš pravdu, že s Červusem a Sedlem se bude dařit každému. Tam musí být hokejista, který pochopí jejich hokej a kombinace. Sedlo je komplexní hokejista, ale v NHL dělník ledu. V Evropě hráč špičkové úrovně
Kaše by tam nepasoval? 🤔

To bylo vyprodany hned ne?
Volal jsem do pokladny plaveckého stadionu a bylo mi řečeno, že bylo vyprodáno za dva, tři dny. Od pondělí, já vlastně ani nevím co je hned. Pro pořádek, prodávali to v pokladně plaveckého stadionu Č. Tř.

Na nějaký Herčíky z loňský sezóny nejsem zvědavej. Nepředvedl nic tak zajímavýho, abys ho tu mohl neustále pasovat do role nějaký oběti.

Ať kouká pohnout prdelí a to místo si zaslouží. To se klidně stavěj na hlavu. Nechápu, že se ho snažíš neustále protěžovat, až mám podezření na nějakou osobní vazbu...
Přesně. Ještě když jsem navíc slyšel i ve finále i viděl jeho přístup k letní přípravě.. Kluk musí nejdřív začít sám u sebe a hlavně si to asi líp nastavit v hlavě. Když se rveš o místo v tak narvaným týmu a místo dobrovolnýho tréninku řekneš, že musíš jít pomáhat babičce, tak to asi úplně vážně myslet nemůžeš.

EDIT: Loňskou letní přípravu

Naposledy upraveno:
Herčík mohl (ještě může) být velmi, velmi dobrým hráčem, ale musí tomu dát více. Nynější sport je o totálním nastavení a ne ono to nějak dopadne. Když to dokáže, tak bude top hráč.
Zatím je toto jeho největší slabina a když to nedokáže, tak ať jde o dům dál.

Nechápu některé fanoušky , pořád dejte šanci odchovancům Kusý ,Rohlik ,Matýs ,Herčík atd. ale když tam ta kvalita není .....
Souhlasím, ale kdo čekal že Kuba Lichtag udělá letos první team? Herča je další od kterého se to čeká a jestli to nebude letos, tak už ne v našem dresu.

Souhlasím, ale kdo čekal že Kuba Lichtag udělá letos první team? Herča je další od kterého se to čeká a jestli to nebude letos, tak už ne v našem dresu.
tak pozor. Lichtag se rval na ledě jak kun.Herčík ne.Začínám si myslet,že je to tvuj znamej jinak už nevím.Ty se tady snažíš pomalu srovnávat Herčíka co je dozadu uplně nahovno a Ondru Kašeho.Něco mi tu nesedí.Herčík je prostě ZATÍM TAK NA ČVRTOU LAJNU.

Herčík bude nejspíš velkou část sezóny jediný pravák v útoku a pokud Pešán chtěl aby zůstal, tak prostor určitě dostane a bude na něm, jak k tomu přistoupí a naloží s tím.

tak pozor.Na Lichtag se rval na ledě jak kun.Herčík ne.Začínám si myslet,že je to tvuj znamej jinak už nevím.Ty se tady snažíšpomalu srovnávat Herčíka co je dozadu uplně nahovno a Ondru Kašeho.Něco mi tu nesedí.Herčík je prostě ZATÍM TAK NA ČVRTOU LAJNU.
Pozor kolego, Kubu Lichtaga jsem trénoval, ale Herču znám jen za mantinelem. A celou dobu tu píšu, že Herča jestli nepřidá na bruslení a osobní souboje, tak na extraligu nemá. Ale je to Hokejista do 1-2 lajny. Kuba Lichtag je bojovník a výborný bruslař do 3-4 lajny. Nevím co je na tomto nepochopitelné?

Pozor kolego, Kubu Lichtaga jsem trénoval, ale Herču znám jen za mantinelem. A celou dobu tu píšu, že Herča jestli nepřidá na bruslení a osobní souboje, tak na extraligu nemá. Ale je to Hokejista do 1-2 lajny. Kuba Lichtag je bojovník a výborný bruslař do 3-4 lajny. Nevím co je na tomto nepochopitelné?
vždyt mi tu celou dobu cpeš Herčíka do pvní lajny :D Lichtag pro náš mančaft daleko potřebnější

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno