Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
PL8 řekl:Dvě hodiny po vpádu CCCP na Ukrajinu měla stát na hranicích napáskovaná vojska Evropy a USA.
Proč žvaní o Putinovi jako o Hitlerovi? Co měli udělat v roce 1938-39 s Hitlerem? Dnes už to přece vědí...
Jo, hoši, asi byste museli jít do uniforem, ale bylo by to pro dobrou věc. Takhle jde zase jen o prachy.
My už se nějak domluvíme...
Srát na ty sráče ruský...
Stars řekl:Ihned Ovechkina vyhostit, kokota jednoho....všem ruským sportovcům zakázat mezinárodní akce, nasrat jim do krku
Milý <Sweníku>, vůbec mě neznáš, vůbec nic o mně nevíš. Já ti tedy něco řeknu: jsem dost těsně poválečný ročník (+11) a moje dětství byla druhá světová válka na všechny způsoby. Když jsem už měl své děti, říkal jsem si, že všechno možné, jen nejít do války. Že "ochrana" mé rodiny je to hlavní. Jenže jsem "trochu" zestárnul a ejhle - všechno je jinak. Přispělo k tomu bombardování Jugošky (ale bacha - humanitární, takže v pohodě), loupež Kosova za bílého dne, hodně zvláštní září 2001 v njůjorku, vstup na Blízký Východ, všechny ty barevné revoluce až po Majdan...atd. atd. atd. Všechno zapomenuto. Pochopil jsem, že pokud jednotlivec doslova nebrání svůj domov, přijde o něj. Dodatečně jsem ocenil ne Židy, ale právě Jugoše, kteří už za druhé války bojovali o svůj poválečný život (podívej se, o kolik přišli lidí). Přivedli na svět zřízení, které mohlo být vzorem pro všechny. Rusáci to všechno rozvrtali, z Tita udělali Krvavého psa... pak východní Němci, Maďaři, my... Afghanistán - ruští sráči se nikdy nezastaví. Takže tam budeme chodit hrát hokej, protože to je jen byznys... O to jde. Snad si nemyslíš, že synek Fialy půjde do linie přímého dotyku? Fakt je, že když si ministr zahraničí neumí posadit na hlavu blembák, že to nemá význam, že je to bojovník? Viděl jsem hodně lidí, kteří hodnotili hokej a nasadili si na hlavu Jofu také obráceně... Takový je svět.Sweník řekl:V podstatě souhlas.. Ale to se to píše a povídá, když člověk do války nemusí. Kdyby verbovali tvoje vnoučky s koloběžkami, asi bys nebyl tak vyhraněný. Zkrátka nepsané pravidlo je udělat si v jakémkoliv profilu ukrajinskou vlaječku. Tím všichni "bojujeme" za Ukrajinu. Jinými slovy, svět nechce válku, tak se musíme smířit s jejich okupací. Slabý kus, tohle známe.. :-( A není nám z toho moc dobře..
Edit: Hokej s prominutím kašlu, vůbec mě nezajímá. Třetí nebo páté místo? Na to sere pes, tak třeba vyletíme. Aspoň Dědek uvidí, že kádr na titul se teprve tvoří. Jen doufám, že to nevyhraje ten hnusný slepenec od vedle. To by byla urážka celé extraligy a obrovský flusanec do její tváře k tomu..
PL8 řekl:Milý <Sweníku>, vůbec mě neznáš, vůbec nic o mně nevíš. Já ti tedy něco řeknu: jsem dost těsně poválečný ročník (+11) a moje dětství byla druhá světová válka na všechny způsoby. Když jsem už měl své děti, říkal jsem si, že všechno možné, jen nejít do války. Že "ochrana" mé rodiny je to hlavní. Jenže jsem "trochu" zestárnul a ejhle - všechno je jinak. Přispělo k tomu bombardování Jugošky (ale bacha - humanitární, takže v pohodě), loupež Kosova za bílého dne, hodně zvláštní září 2001 v njůjorku, vstup na Blízký Východ, všechny ty barevné revoluce až po Majdan...atd. atd. atd. Všechno zapomenuto. Pochopil jsem, že pokud jednotlivec doslova nebrání svůj domov, přijde o něj. Dodatečně jsem ocenil ne Židy, ale právě Jugoše, kteří už za druhé války bojovali o svůj poválečný život (podívej se, o kolik přišli lidí). Přivedli na svět zřízení, které mohlo být vzorem pro všechny. Rusáci to všechno rozvrtali, z Tita udělali Krvavého psa... pak východní Němci, Maďaři, my... Afghanistán - ruští sráči se nikdy nezastaví. Takže tam budeme chodit hrát hokej, protože to je jen byznys... O to jde. Snad si nemyslíš, že synek Fialy půjde do linie přímého dotyku? Fakt je, že když si ministr zahraničí neumí posadit na hlavu blembák, že to nemá význam, že je to bojovník? Viděl jsem hodně lidí, kteří hodnotili hokej a nasadili si na hlavu Jofu také obráceně... Takový je svět.
A já jsem pro sebe objevil to, že bych dnes (tím mám na mysli svůj dnešní rozum) asi se sapíkem šel... Můj vnuk s koloběžkou by si asi stejně do budoucna moc té koloběžky neužil. Život nahovno. Víš kolik lidí absolutně zbytečně přišlo o život? Protože svět řídí Bidenové, Johnsonové, von den Leyenové, Fialové, Putinové...?
Takže o tom budeme mluvit tak, jak se dnes mluví - držkou podpoříme chudáky Ukrajince. (Proč jsem nečetl, že ukrajinští oligarchové, kteří kompletně rozkradli zem, dají své prostředky ve prospěch národa?), ještě včera "úkáčka s lopatami", ale pozor - také nejspolehlivější a nejsnáze objednatelní nájemní vrahové...
Takže se zase radši věnuj hokeji a pošupováním plejerů na jednotlivých postech...
Toť vše (jen lehce momentálně).
Takže se zase radši věnuj hokeji a pošupováním plejerů na jednotlivých postech... --- Tvoje arogance je úplně neuvěřitelná. O všem víš všechno nejlíp a přitom tady sdílíš sračky o Ivermektinu a v minulosti jsi postoval ještě větší sračky o Velkém resetu řízeném Gatesem. Možná budeš v šoku, ale tvoje názory nejsou nijak hodnotnější než názory Sweníka nebo kohokoliv jiného, takže si tu svoji povýšenost strč do prdele.PL8 řekl:Milý <Sweníku>, vůbec mě neznáš, vůbec nic o mně nevíš. Já ti tedy něco řeknu: jsem dost těsně poválečný ročník (+11) a moje dětství byla druhá světová válka na všechny způsoby. Když jsem už měl své děti, říkal jsem si, že všechno možné, jen nejít do války. Že "ochrana" mé rodiny je to hlavní. Jenže jsem "trochu" zestárnul a ejhle - všechno je jinak. Přispělo k tomu bombardování Jugošky (ale bacha - humanitární, takže v pohodě), loupež Kosova za bílého dne, hodně zvláštní září 2001 v njůjorku, vstup na Blízký Východ, všechny ty barevné revoluce až po Majdan...atd. atd. atd. Všechno zapomenuto. Pochopil jsem, že pokud jednotlivec doslova nebrání svůj domov, přijde o něj. Dodatečně jsem ocenil ne Židy, ale právě Jugoše, kteří už za druhé války bojovali o svůj poválečný život (podívej se, o kolik přišli lidí). Přivedli na svět zřízení, které mohlo být vzorem pro všechny. Rusáci to všechno rozvrtali, z Tita udělali Krvavého psa... pak východní Němci, Maďaři, my... Afghanistán - ruští sráči se nikdy nezastaví. Takže tam budeme chodit hrát hokej, protože to je jen byznys... O to jde. Snad si nemyslíš, že synek Fialy půjde do linie přímého dotyku? Fakt je, že když si ministr zahraničí neumí posadit na hlavu blembák, že to nemá význam, že je to bojovník? Viděl jsem hodně lidí, kteří hodnotili hokej a nasadili si na hlavu Jofu také obráceně... Takový je svět.
A já jsem pro sebe objevil to, že bych dnes (tím mám na mysli svůj dnešní rozum) asi se sapíkem šel... Můj vnuk s koloběžkou by si asi stejně do budoucna moc té koloběžky neužil. Život nahovno. Víš kolik lidí absolutně zbytečně přišlo o život? Protože svět řídí Bidenové, Johnsonové, von den Leyenové, Fialové, Putinové...?
Takže o tom budeme mluvit tak, jak se dnes mluví - držkou podpoříme chudáky Ukrajince. (Proč jsem nečetl, že ukrajinští oligarchové, kteří kompletně rozkradli zem, dají své prostředky ve prospěch národa?), ještě včera "úkáčka s lopatami", ale pozor - také nejspolehlivější a nejsnáze objednatelní nájemní vrahové...
Takže se zase radši věnuj hokeji a pošupováním plejerů na jednotlivých postech...
Toť vše (jen lehce momentálně).
Gumid řekl:https://twitter.com/OndrejNovacek/status/1497541153066872833
Ty na mě zapomeň a vůbec mě nečti. Je to marné, marné, marné.av69 řekl:Takže se zase radši věnuj hokeji a pošupováním plejerů na jednotlivých postech... --- Tvoje arogance je úplně neuvěřitelná. O všem víš všechno nejlíp a přitom tady sdílíš sračky o Ivermektinu a v minulosti jsi postoval ještě větší sračky o Velkém resetu řízeném Gatesem. Možná budeš v šoku, ale tvoje názory nejsou nijak hodnotnější než názory Sweníka nebo kohokoliv jiného, takže si tu svoji povýšenost strč do prdele.
PL8 řekl:Ty na mě zapomeň a vůbec mě nečti. Je to marné, marné, marné.
av69 řekl:Za tuhle profilovou fotku na Instagramu by zasloužil okamžitý konec v NHL a deportaci domů.![]()
tau řekl:Ovečkin je putinovská kurva vždycky byl.... typickej rusák.... včera jak ukazovali v tv tiskovku, kde říkal "ne válce" a všichni to prezentovali jako odsouzení ruský agrese na Ukrajině... jenže tak to vůbec není.... z ruských tlam slova ne válce = Ukrajinci vzdejte se.... nikdo z rusáků neřekne konkrétně "prezidente Putine spustil jsi útok na suverénní zemi, naši vojáci tam vraždí nevinné civilisty. zastav to a stáhni armádu z Ukrajiny"..... blekotají ne válce, ale ve skutečnosti stojí za Putinem... jsou to stejný svině jako on....
Sweník řekl:A není marnější takhle se hádat? Tvořit si nepřátele? Blbnout? Psát agresivně?
Také mi ten závěr přišel arogantní, aneb nic o válkách a světě nevím, tak si mám řešit jména v sestavě. Ano, nezažil jsem 2. světovou ani okupaci 1968.. Jména fakt řešit mohu, ovšem rozhodnu se sám, kdy tomu tak bude.
Nicméně ono bylo vyřčeno, potažmo napsáno, už hrozně moc, já to nemám dál jak komentovat, proto jsem použil raději pouze oblíbenou Zbyňkovu zkratku. Ale kolega se mě zastal.
Pravděpodobně jsi špatně pochopil mou poznámku o vnucích, což tě (psal bych velké "T", ale vím, že to moc nemusíš) vyprovokovalo. To nebylo myšleno nijak pejorativně. Tak trochu jsem zosobňoval i svůj stav. Já bych fakt nechtěl zažít létat rakety okolo mé rodiny. Jsi starší, asi moudřejší, tak píšeš, že bys do války šel. Jenže děti už jsi stihl vychovat, vzdělat.. Já ještě ne, a nechci, aby vyrůstaly bez otce. To je totiž jedno z nedůležitějších "pravidel vesmíru". Vždy dbát na to, aby dítě mělo oba rodiče. Tuhle větu vždy říkal i profesor Koukolík. A tomu zrovna náhodou věřím.. ;-)
PL8 řekl:<Sweníku>, promiň, s tím posledním odstavcem jsem to opravdu přehnal. Omlouvám se ti. Teď mně to hodně mrzí...
_______________________________________________________________________________________________
Nechci to nijak rozvádět, ale jsem asi víc podrážděný, protože mám pocit, že skončila nevratně další světová epocha... A svět bude zase o něco horší, než byl do září 2001...
Putinův kámoš Renďa Fázlů asi není happy.... :think:Žádost Radě IIHF mimo jiné požaduje okamžité vyloučení Ruské a Běloruské federace ledního hokeje jako členů IIHF a zrušení Mistrovství světa hráčů do 20 let v prosinci 2022 v Novosibirsku a Mistrovství světa A v květnu 2023 v Petrohradě.
Stars řekl:musím se přiznat, začínám mít prostě strach, čím víc se bude na Rusa tlačit (dobře, že se tlačí), tak bude hodně zahnán do kouta, a prostě věřím, že je schopen odpálit taktické zbraně....možná jsem posera, ale já to tak vnímám..., nikdy jsem nevěříl, že tohhle budem zažívat, co je o proti tomu nějaký hokej....
Otázkou je, jaké množství představují ti rozumní a jaký je jejich vliv na zásadní rozhodnutí. Obyčejní lidé si rozhodně nemyslí, že do těch sraček je zatahuje jen a pouze Vladimir Vladimirovič. Lid má jasno........za všechno můžou "váleční štváči ze západu" jak jim tam dlouhodobě tlačí do hlav propagandistická státní média a Vladimir Vladimirovič je v jejich očích hrdina...... Mám takovej blbej pocit, že příští tejden dostane Kyjev ochutnat větší než malé množství TOS-1 a jestli se Putin hodně moc rozparádí, tak by se klidně mohl konat i Отец всех бомб . Magor je na to zjevně dost....Gumid řekl:Podle mne se tlačí tak akorát, aby to nebyl totální úpadek rusáků. Putin nic mačkat nebude, i tam jsou rozumní lidé, kteří si Putina vyřeší.
Gumid řekl:Podle mne se tlačí tak akorát, aby to nebyl totální úpadek rusáků. Putin nic mačkat nebude, i tam jsou rozumní lidé, kteří si Putina vyřeší.